Jura investeert in 2016 en 2017 18,5 miljoen euro


Het grootste nieuwe project – een investering van 8,8 miljoen euro – is Brouwerspoort: de bouw van 41 appartementen met daaronder winkels aan de Grote Steenweg in Antwerpen. Tot voort kort zetelde daar het carrosseriebedrijf Cryns dat inmiddels het nieuwe Carrosserie Metropool vormt en daarmee deel uitmaakt van AMB.

,,Dit is een prachtig voorbeeld hoe onze automobieltak en vastgoedpoot Jura kunnen samenwerken’’, zegt AMB-bestuursvoorzitter Jan Adriaenssens. ,,Wij hebben carrosseriebedrijf Cryns, een bekende naam in het Antwerpse, geholpen aan een nieuwe toekomst binnen AMB. En Jura ontwikkelt op dezelfde plek een mooi nieuw appartementsgebouw met winkels. Iedereen blij! Hier gaat mijn Antwerpse hart sneller van kloppen.”


single-image


Jura ontwikkelt verder nieuwe woningen in Brasschaat (foto), Schilde, Olen, Knokke, Meise en Stabroek. AMB’s vastgoedbedrijf heeft daarmee in totaal 83 nieuwe wooneenheden op het programma staan. JURA heeft al eerder woningbouwprojecten ontwikkeld in Schilde, Aartselaar en Berendrecht en studentenwoningen in Antwerpen.


single-imageMedia